TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Conditii generale
Site-ul www.serviciigoiciu.ro este un site de prezentare, proprietate a domnului Sorin Goiciu. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea domnului Sorin Goiciu. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.serviciigoiciu.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.serviciigoiciu.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de email-uri adresate domnului Sorin Goiciu se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la domnul Sorin Goiciu in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Domnul Sorin Goiciu garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.serviciigoiciu.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al domnului Sorin Goiciu. Pe site-ul www.serviciigoiciu.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Domnul Sorin Goiciu nu poate fi facut responsabi pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Vizitatori
Orice persoana care viziteaza site-ul www.serviciigoiciu.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: Domnul Sorin Goiciu sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre domnul Sorin Goiciu in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor.
Obligatiile domnului Sorin Goiciu se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.serviciigoiciu.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac numai catre agentia imobiliara care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

4. Litigii.
Prin folosirea site-ului www.serviciigoiciu.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si domnul Sorin Goiciu sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5.Dispozitii finale
Domnul Sorin Goiciu isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.serviciigoiciu.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Domnul Sorin Goiciu nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.serviciigoiciu.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Domnul Sorin Goiciu isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.serviciigoiciu.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

 
 
Copyright Sorin Goiciu 2010. Toate drepturile rezervate.